استارت آپ ویزای کانادا

startup pic

استارت آپ ویزای کانادا

کشور کانادا با برخورداری از یک اقتصاد و نیرو‌های تخصصی قدرتمند و با داشتن عالی‌ترین رتبه مهندسی و تحقیق و نو آوری توانسته است کیفیت بالای سطح زندگی را در جهان از آن خود کند.

کانادا مکان مناسبی است برای کارآفرینان مهاجر  است جهت ارائه خلاقیت، نو آوری و یک ایدهٔ خوب برای کارآفرینان. این افراد در صورت متقاعد نمودن یک سرمایه گذار از بین لیستی که CIC تعیین می کند اقدام به دریافت ویزا ستارت آپ و اقامت دائم در کانادا می کند.

 ویزای استارت آپ کانادا بر پایه ایده نوینی که در ذهن شماست و قصد به انجام رساندن آن را دارید تعریف می گردد. این ایده نوین می بایست در ابتدا مورد قبول دولت کانادا واقع شود و در صورت گرفتن نامه تاییدیه از یکی مراکز مورد تایید سفارت ( که به سه شاخه تقسیم می گردند )  شما میتوانید پروسه مهارتی خود را آغاز نمایید.

منظور از استارت آپ چیست؟

بر اساس تعاریف مختلف از نویسندگان و محققان این حوزه، مانند آقای استیو بلنک، اریک ریس، و کتاب ها و منابع متنوع، بهترین و جامعترین تعریفی را که برای یک استارتاپ می توان ارائه کرد:

  استارتاپ یک سازمان موقت است که با هدف یافتن یک مدل کسب و کار تکرارپذیر و مقیاس پذیر بوجود آمده است.

سازمان: منظور از سازمان هر نوع مجموعه ایی از افراد (یا حتی یک نفره)، ابزارها، و روابط بین آنهاست، چه به صورت شرکت ثبت شده باشد چه نشده باشد. چه دفتر کار داشته باشد چه در زیر زمین خانه قرار داشته باشد.

موقت: یعنی استارتاپ ۱۰ ساله معنی ندارد. کار یک استارتاپ یافتن سریع مدل کسب و کار مناسب طبق تعریف بالا، در کمترین زمان ممکن است. سرعت و زمان عوامل مهمی در موفقیت یک استارتاپ هستند. هر چه دیرتر مدل کسب و کار مورد نظر را کشف کند شانس اینکه رقیبانش زودتر به نتیجه برسند و همچنین صبر، حوصله، انرژی و توان مالی گرداننده یا گردانندگان آن به سر رسد، بیشتر است.

یافتن: این کلمه مهمی در این تعریف است. یک استارتاپ، برای یافتن هدفش در حال جستجو است. همواره در حال پژوهش و توسعه است. و باید بتواند مدل کسب و کار مورد نظر را کشف کند، و تکرارپذیر و مقیاس پذیر بودن آن را برای خود به اثبات برساند.

عدم قطعیت: یک عبارت مهم دیگر نهفته در تعریف استارتاپ ها، عدم قطعیت است. در واقع شما به عنوان یک استارتاپ، دقیقا نمی دانید که کدام روش جواب می دهد و کدام جواب نمی دهد. شما به عنوان یک استارتاپ مطمئن نیستید که پاسخ درست کدام است. در گفتار عامیانه، استارتاپ ها، نمی دانند چکار دارند می کنند در نتیجه شما و هم تیمی های شما باید افرادی باشند که با گام نهادن در وادی های ناشناخته و آزمایش و خطا، شکست خوردن و رد شدن، مشکل و ترسی نداشته باشند.

مدل کسب و کار: مجموعه ایی از روش ها و راهکارهایی است که یک شرکت، بنگاه یا سازمان برای ایجاد، ارائه و بدست آوردن ارزش (اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، و …) بکار می برد. که با طرح کسب و کار نباید اشتباه گرفته شود

تکرارپذیر: یعنی اینکه آن مدل کسب و کار که با هدف درآمد زایی ایجاد شده است را بتوان بارها و بارها تکرار کرد و به ازای هر تکرار، درآمد افزایش پیدا کند. یعنی در کلام ساده تر، بتوان محصول یا خدمت ارائه شده را تولید انبوه کرد.

مقیاس پذیر: یعنی اینکه بتوان آن مدل کسب و کار را در آینده با افزایش منابع مالی ، نیروی انسانی و … توسعه داد و روش های ایجاد، ارائه و کسب ارزش را بهتر، سریعتر و بیشتر کرد.

تکرارپذیری و مقیاس پذیری یک مدل کسب و کار، با خود، امکان رشد را به همراه خواهند آورد. بنابراین، هدف یک استارتاپ، رشد سریع است. این دو مفهوم مهم هستند که سودآوری و ثروتمند شدن را برای شما به ارمغان می آورند.

یک ایده استارتاپی مناسب باید دارای چه ویژگی‌هایی باشد؟

در فرآیند کارآفرینی، ایده پلی است بین نیازها و محصولات جدید؛ کارآفرینان همواره بر اساس بررسی وضعیت موجود و تشخیص نیازها، مشکلات، دغدغه‌ها و روش‌های بهتر انجام کار به دنبال ایجاد محصولات جدید از طریق ایده‌های کارآفرینانه هستند. ایده ما زمانی می‌تواند مثمر ثمر باشد و در بازار تحول ایجاد کند که راه‌حلی که ارائه می‌دهد به‌راحتی قابل استفاده باشد و پیچیدگی زیادی برای مشتری نداشته باشد.

ایده‌هایی که با تفکر طراحی همراه است و در پی آن بسترهای مناسبی را برای خلق محصولات جدید ایجاد می‌کنند، جذابیت را چندین برابر می‌کنند؛ اگر به ادیسون، استیو جابز و… نگاه کنیم، داشتن تفکر استراتژیک طراحی را به وضوح درمی‌یابیم.

از طرفی حجم بازار یک محصول، نقش مهمی در موفقیت آن دارد. ممکن است یک ایده به‌دنبال برطرف کردن نیاز معدود افرادی باشد و از اهمیت زیادی برخوردار نباشد. در این صورت برای محصول جدید، بازار بزرگی نمی‌توان متصور بود که می‌تواند منجر به شکست آن شود.

یعنی احتمال خرید مشتریان کاهش پیدا کرده و در نهایت ریسک توفیق در کسب‌وکار بالا می‌رود.  زیرساخت‌های لازم برای اجرایی شدن ایده باید وجود داشته باشد. اگر شما به‌دنبال انتقال آدم‌ها با سرعت نور بر روی زمین هستید، نیاز درستی را تشخیص داده‌اید اما تا وقتی شرایط معابر، خیابان‌ها و جاده‌ها به شکل موجود باشد، تولید چنین محصولی موفقیت چندانی نخواهد داشت.

همچنین فناوری‌های مکمل محصول نیز باید وجود داشته باشد تا شما با قرار گرفتن در زنجیره فناوری‌های موجود، محصول خود را کاربردی کنید؛ مثلا تولید محصول الکترونیکی در روستایی که هنوز دارای شبکه برق نیست، راه به جایی نخواهد برد. شرایط فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی، سیاسی و سلایق و ترجیحات افراد نیز بر روی موفقیت ایده تاثیرگذار است.

شما لازم است قبل اقدام برای دریافت ویزا استارت آپ تفاوت بین ایده کارآفرینانه و استارت آپی را بخوبی شناخته باشید

شرایط اولیه دریافت ویزا استارت آپ کانادا

۱. مهارت و تسلط کافی به زبان انگلیسی یا فرانسوی – حداقل  IELTS 5 یا معادل آن CLB 5

۲. پذیرش طرح یا ایده شما توسط یکی از ارگانهای ۳ گانه ذیل که دولت کانادا لیست کامل آنها را در سایت CIC اعلام نموده است.

  • -designated Canadian Angel که اصطلاحا Angel Investor خوانده میشود که حداقل سرمایه گذاری در این بخش ۷۵ هزار دلار می‌باشد.
  • – Designated Canadian Venture که اصطلاحا Venture Capital خوانده میشود و حداقل سرمایه مورد نیاز ۲۰۰ هزار دلار می‌باشد.
  • – Canadian Business Incubator که اصطلاحا Incubator خوانده میشود و نیاز به سرمایه گذاری نیست و الزاما باید در برنامه آموزشی آنان قبول شود.

۳. ارائه گردش بانکی و یا سپرده مالی که نشان داده شود شما از امکانات مالی کافی جهت تامین هزینه‌های اولیه خود و خانواده تان را بمدت ۶ ماه در کانادا خواهید داشت.

لازم به توضیح است:

تعداد افراد هر تیم و طرح ارائه شده حداکثر ۵ نفر می‌باشد که هرکدام از افراد جداگانهٔ توسط اداره مهاجرت ارزیابی می گردد. لذا هر فرد باید شرائط خاص خود را داشته باشد و مردود شدن هر کدام از اعضاد موجب رد شدن کل پروژه و طرح میگردد.

در صورت پذیرفته شدن طرح و ایده شما توسط یکی از موسسات فوق یک تأیید یه به اداره مهاجرت و کپی آن به شما ارسال خواهد گردید.

با در دست داشتن نامه پذیرش از موسسات، اقدام به اخذ اقامت دائم برای خود و اعضای خانواده از طریق برنامه استارت آپ خواهید کرد.

خدمات موسسه حقوقی اینفینیتی در ویزا استارت آپ

موسسه اینفینیتی افتخار دارد در کلی مراحل فوق گام به گام در کنار شما بوده و با تجارت خود راهنمایی‌های لازم و ارائه راهکار‌های مدرن را به شما ارائه دهد، تا در کمترین بازه زمانی صاحب یک بیزینس سود آور و شهروند کانادا گردید.

این شرکت با مطالعه دقیق طرح شما در صورت نیاز با ایجاد اصلاحات لازم، پل ارتباطی را با موسسات ذیربط برقرار می کند. و همچنین خدماتی نظیر:

-تکمیل تیم فنی

تهیه بیزنس پلن استارت آپ ویژه کانادا

-تشکیل جلسه با سرمایه گذار

ارایه خدمات حقوقی به تیم جهت ثبت شرکت، تقسیم سهام و …-

– انتخاب مرکز مناسب استقرار تیم استارت آپ

-آماده سازی تیم برای یک مصاحبه حضوری موفق

-استقرار تازه واردین در محل مناسب در کانادا

انجام امور بانکی بدو ورود تیم استارت آپی

-ثبت نام فرزندان در موسسات آموزشی و تفریحی

-جستجو، انتخاب و اجاره مکان مناسب جهت اجرای طرح.

فرآیند شروع همکاری با موسسه حقوقی اینفینیتی در ویزا استارت آپ

مطالعه دقیق مطالب این صفحه و بخش پرسش و پاسخ

تکمیل فرم ارزیابی اولیه استارت آپ از اینجا

 کارشناس فنی طرحهای استارت آپی در واتس اپ ظرف مدت 48 ساعت با شما تماس میگیرد و سوالات لازم پیرامون طرح پرسیده میشود

 طرح بهمراه نتایج جلسه مشاوره در اتاق فکر موسسه متشکل از مدیران و سرمایه گذاران و کارشناسان فنی بررسی میگردد

در صورت مثبت بودن نتیجه اتقا فکر موسسه پسش نویس قرارداد ارسال میگردد

نکات قابل توجه

 طرحهای دارای ثبت اختراع بین الملل، تیم فنی باتجربه و دارای محصول آماده در اولویت پذیرش از سوی موسسه می باشند

مدلهای همکاری در قرارداد پس از جلسه با وکیل رسمی موسسه جناب آقای دادخواهبه توافق طرفین خواهد رسید

 

 

  1. استارت آپ ویزا کانادا


    شرکت مهاجرتی اینفینیتی متشکل از کارشناسان ایرانی و خارجی مقیم کشور‌های آمریکای شمالی از جمله کانادا می‌باشد ، که از تابستان 2017 با هدف تسهیل در اخذ پذیرش کانادا و به حداقل رساندن هزینه ها و مشکلات مهاجرتی ، به متقاضیان اقامت در این کشور خدمات زیر را ارائه می‌دهد.