استارت آپ

startup pic

استارت آپ

کشور کانادا با برخورداری از یک اقتصاد و نیرو‌های تخصصی قدرتمند و با داشتن عالی‌ترین رتبه مهندسی و تحقیق و نو آوری توانسته است کیفیت بالای سطح زندگی را در جهان از آن خود کند.

کانادا مکان مناسبی است برای کارآفرینان مهاجر  است جهت ارائه خلاقیت، نو آوری و یک ایدهٔ خوب برای کارآفرینان. این افراد در صورت متقاعد نمودن یک سرمایه گذار از بین لیستی که CIC تعیین می کند اقدام به دریافت ویزا ستارت آپ و اقامت دائم در کانادا می کند.

طرح ویزای استارت آپ فرصت خوب و بدون هیچ ریسک خواهد بود نیز اقامت دائم شما و خانواده در اسرع وقت صادر خواهد گردید.

شرائط دریافت ویزا استارت آپ:

۱. مهارت و تسلط کافی به زبان انگلیسی یا فرانسوی – حداقل  IELTS 4 یا معادل آن CLB 5

۲. پذیرش طرح یا ایده شما توسط یکی از ارگانهای ۳ گانه ذیل که دولت کانادا لیست کامل آنها را در سایت CIC اعلام نموده است.

  • -designated Canadian Angel که اصطلاحا Angel Investor خوانده میشود که حداقل سرمایه گذاری در این بخش ۷۵ هزار دلار می‌باشد.
  • – Designated Canadian Venture که اصطلاحا Venture Capital خوانده میشود و حداقل سرمایه مورد نیاز ۲۰۰ هزار دلار می‌باشد.
  • – Canadian Business Incubator که اصطلاحا Incubator خوانده میشود و نیاز به سرمایه گذاری نیست و الزاما باید در برنامه آموزشی آنان قبول شود.

۳. ارائه گردش بانکی و یا سپرده مالی که نشان داده شود شما از امکانات مالی کافی جهت تامین هزینه‌های اولیه خود و خانواده تان را بمدت ۶ ماه در کانادا خواهید داشت.

لازم به توضیح است:

تعداد افراد هر تیم و طرح ارائه شده حداکثر ۵ نفر می‌باشد که هرکدام از افراد جداگانهٔ توسط اداره مهاجرت ارزیابی می گردد. لذا هر فرد باید شرائط خاص خود را داشته باشد و مردود شدن هر کدام از اعضاد موجب رد شدن کل پروژه و طرح میگردد.

در صورت پذیرفته شدن طرح و ایده شما توسط یکی از موسسات فوق یک تأیید یه به اداره مهاجرت و کپی آن به شما ارسال خواهد گردید.

با در دست داشتن نامه پذیرش از موسسات، اقدام به اخذ اقامت دائم برای خود و اعضای خانواده از طریق برنامه استارت آپ خواهید کرد.

لیست شرکت‌های مورد تائید در لینک زیر می‌باشد

این شرکت اینفینیتی افتخار دارد در کلی مراحل فوق گام به گام در کنار شما بوده و با تجارت خود راهنمایی‌های لازم و ارائه راهکار‌های مدرن را به شما ارائه دهد، تا در کمترین بازه زمانی صاحب یک بیزینس سود آوار و شهروندی کانادا گردید.

این شرکت با مطالعه دقیق طرح شما در صورت نیاز با ایجاد اصلاحات لازم، پل ارتباطی را با موسسات ذی ربط برقرار می کند.

نیز:

-آموزش‌های لازم جهت بهره واری بالا

-پایین آوردن ریسک‌های ممکن

-آماده سازی متقاضی برای یک مصاحبه حضوری موفق

-استقرار تازه واردین در محل مناسب در کانادا

-انجام امور بانکی

-ثبت نام فرزندان مهاجرین در موسسات آموزشی و تفریحی

-بومی سازی طرح

-جستجو، انتخاب و اجاره مکان مناسب جهت اجرای طرح.

مراحل پیشنهادی انجام کار

-ارائه و کمک به تکمیل فرم‌های اولیه

-تکمیل و ارسال فرم‌های در خواست ویزای استارت آپ

-تحقیق و انتخاب و پیشنهاد یک سازمان برگزیده سرمایه گذاری

-پیگیری مداوم مکاتبات با نهادها و سازمان‌های فوق

-اقدام ویزا توریستی قبل از حضور در مصاحبه برای متقاضی

-عملیات تنظیم قرار داد بیزینس برای هر متقاضی

-آماده اسازی و ایجاد اعتماد بنفس جهت حضور در مصاحبه

-بسترسازی و تهیه پروپزال کسب و کار مربوطه با توجه به منابع و شرائط استارت آپ ارائه شده

چگونه آغاز کنیم؟

مؤسسۀ حقوقی اینفینیتی می تواند بعنوان نمایندۀ شما همۀ مراحل قید شده را انجام دهد و منافع شما را تامین نماید. با ما تماس حاصل فرمایید.

    شرکت مهاجرتی اینفینیتی متشکل از کارشناسان ایرانی و خارجی مقیم کشور‌های آمریکای شمالی از جمله کانادا می‌باشد ، که از تابستان 2017 با هدف تسهیل در اخذ پذیرش کانادا و به حداقل رساندن هزینه ها و مشکلات مهاجرتی ، به متقاضیان اقامت در این کشور خدمات زیر را ارائه می‌دهد.