پرسشهای ویزا استارت آپ کانادا

اگر طرح در اجرا موفق نبود سرنوشت افراد تیم چه می شود؟

از دو منظر میتوان به این سوال پاسخ داد:
  • اقامت دایم: کنسل نمی شود.
  • سرمایه گذار: از همان ابتدا ریسک موفق نشدن طرح را پذیرفته است اما تلاش تیم برای موفقیت طرح باید برای سارمایه گذار ثابت شده باشد.
  بازگشت به صفحه اول

انتخاب استان محل اجرای طرح بر عهده چه کسی است؟

قاعدتاً نظر سرمایه گذار در مورد استان و محل اجرای طرح اثرگذار است.

بازگشت به صفحه اول

سرمایه گذار هزینه کدام بخش طرح را انجام می دهد؟

سرمایه گذار روی طرحی که متعلق به تیم است یا بصورت مالی که هزینه های خرید سخت افزار و تجهیزات را می دهد یا یک نفر دیگر که مورد نیاز اجرای طرح است را حقوق میدهد یا مکان اجرای طرح در اختیار تیم قرار می‌دهد.

بازگشت به صفحه اول

هزینه های یکساله افراد خانواده به چه صورت ارایه مدرک می شود؟

گردش سه ماه حساب بانکی باید طبق جدول هزینه های یکساله مورد نیاز به تعداد افراد خانواده باشد. این جدول در تصویر ذیل آورده شده است:

 

Immigrate with a start-up visa

Immigrate with a start-up visa

بازگشت به صفحه اول

پس از عقد قرارداد چقدر فرصت داریم مدرک زبان را ارایه نماییم؟

دو الی سه ماه فرصت دارید مدرک زبان را ارایه نمایید.

بازگشت به صفحه اول

چه امتیازی از مدرک آیلتس زبان انگلیسی مورد نیاز است؟

کلیه مهارتها باید از 4.5 بیشتر و دو مورد هم باید 5 باشند. لذا برای نمره پنج آیلتس اقدام شود. آزمون آیلتس جنرال هست.

بازگشت به صفحه اول

آیا ریجکت شدن یکی از افراد تیم به ریجکت شدن کل تیم می انجامد؟

بسته به علت ریجکت شدن دارد. مثلا اگر علت شخصی باشد مانند سوء پیشینه یا مورد پزشکی و غیره در اینصورت آسیبی به تیم وارد نمیشود اما اگر در ادعای ارایه شده در مورد تیم مطالب کذبی وجود داشته باشد کل تیم ریجکت می شوند.

بازگشت به صفحه اول

اجرای شرح خدمات چه مدت به طول خواهد انجامید؟

بیشترین مدت زمان پروسه در سفارت و گرفتن PR خواهد بود که در کل 14 ماه از زمان گرفتن نامه حمایت مالی تا صدور PR به طول خواهد انجامید اما پس از دریافت نامه حمایت مالی با اجازه کار صادر شده برای افراد تیم میتوان به خاک کانادا ورود نمود.

بازگشت به صفحه اول

شرح خدماتی که شرکت اینفینیتی در پرونده های استارت آپ ارایه می نماید چیست؟

  • تشکیل تیم حداکثر پنج نفری با تخصص های مورد نیاز برای اجرای طرح
  • انتخاب ایده یا طرح مناسب تیم تشکیل شده
  • ارایه طرح به سرمایه گذار
  • جذب سرمایه گذار برای طرح
  • اجرای پروسه اقامت در سفارت
  • گرفتن مجوز اقامت دایم
بازگشت به صفحه اول

ویزا استارت آپ کانادا چیست؟

کشور کانادا با برخورداری از یک اقتصاد و نیرو‌های تخصصی قدرتمند و با داشتن عالی‌ترین رتبه مهندسی و تحقیق و نو آوری توانسته است کیفیت بالای سطح زندگی را در جهان از آن خود کند.

کانادا مکان مناسبی است برای کارآفرینان مهاجر است جهت ارائه خلاقیت، نو آوری و یک ایدهٔ خوب برای کارآفرینان. این افراد در صورت متقاعد نمودن یک سرمایه گذار از بین لیستی که CIC تعیین می کند اقدام به دریافت ویزا ستارت آپ و اقامت دائم در کانادا می کند.

طرح ویزای استارت آپ فرصت خوب و بدون هیچ ریسک خواهد بود نیز اقامت دائم شما و خانواده در اسرع وقت صادر خواهد گردید.

توضیحات بیشتر این نوع ویزا را از لینک ذیل مطالعه فرمایید:

استارت آپ

بازگشت به صفحه اول

    شرکت مهاجرتی اینفینیتی متشکل از کارشناسان ایرانی و خارجی مقیم کشور‌های آمریکای شمالی از جمله کانادا می‌باشد ، که از تابستان 2017 با هدف تسهیل در اخذ پذیرش کانادا و به حداقل رساندن هزینه ها و مشکلات مهاجرتی ، به متقاضیان اقامت در این کشور خدمات زیر را ارائه می‌دهد.